Hulp en Tips

De NBB UitslagenApp

De leden van de NBB kunnewn de gratis NBB UitslagenApp installeren op hun smartphone of tablet. Met deze app kunt u uw favoriete clubs instellen en daarvan de uitslagen in uw persoonlijke uitslagenpagina raadplegen.

Daarnaast geeft de app een melding (alleen Android) als er een nieuwe uitslag is van een clubavond of (kroegen-)drive waar u aan heeft meegedaan. Om een melding te krijgen is het wel nodig dat uw lidnummer is ingevoerd in het NBB-Rekenprogramma waarmee de wedstrijd wordt uitgerekend. Geef dus altijd uw lidnummer op als u ergens invalt of aan een drive meedoet. Uw lidnummer is trouwens ook nodig om meesterpunten te kunnen krijgen.

Klik hier voor meer informatie over het installeren van de app.

Klik hier om de Uitslagen app te openen.

Uitslag niet zichtbaar

Als de uitslag niet zichtbaar is, druk dan op de toetsen combinatie Ctrl+F5. Is het dan nog niet zichtbaar dan kunt U beter Google Crome installeren, dat is een snellere browser en hij laat de uitslagen goed zien.

Top-integraal spellen naspelen

Voor Top-integraal wedstrijden klikt U op de gewenste speeldag en daarna bovenin op 'Topintegraal'. U kunt, als Uw competitieleider de spellen aan de uitslagen toegevoegd heeft, de gespeelde spellen bekijken door eerst op de zitting datum en daarna op 'Spelverdelingen' te klikken.

Om de spellen te kunnen naspelen moeten ze eerst op Uw PC gezet worden. Klik daarvoor op 'PBN formaat', sla de spellen op als PBN file. Gebruik voor het opslaan niet de voorgestelde naam, maar een eigen naam en zorg ervoor dat de naam eindigt op pbn, gebruik bijvoorbeeld de speeldatum: "11-nov.pbn".

De getoonde spellen kunt U met het programma Jack op Uw PC naspelen:

U kunt de spellen ook met het gratis programma RoboBridge naspelen. U kunt het programma installeren vanaf de RoboBridge website, maar U moet U daar eerst registreren. Speel de spellen als volgt na:

Als er meer programm's beschikbaar komen wordt dat aangegeven op mijn bridge pagina waar U ook informatie over bridge op internet kunt vinden.

In detail kijken hoe U gespeeld heeft

In alle type wedstrijden kunt U zien hoe U tegen elk paar gespeeld heeft. Klik daarvoor eerst bij de groep waar U gepeeld heeft bovenin op de datum van de zitting. In het nieuwe venster dat dan geopend wordt klikt U op Uw naam. In het daarop volgende venster ziet U hoe U tegen de andere paren gespeeld heeft.

Hint van de Bridge Bond

Het doorklikken op de uitslagenpagina's naar vervolgpagina's gaat in sommige versies van IE en Safari niet goed. In Chrome en Firefox zijn er in de regel geen problemen.

Op een computer is dat meestal op te lossen door de server van de website toe te voegen aan de vertrouwde websites; of dat op iPhone en iPad ook kan en werkt weet de Bidsge bond niet. Hieronder in kopie de mail die de Bridge Bond daarover naar meerdere gebruikers gestuurd heeft.

Om het probleem met het doorklikken vanuit de stand naar de zitting binnen Internet Explorer op te kunnen lossen, kun je het volgende doen:

schermafdruk

Haal het vinkje weg bij: Serververificatie (https:) vereist voor alle websites en voeg dan toe: nbbuitslagen.transfer-solutions.com

Daarna sluiten van het scherm en IE opnieuw opstarten.

Verdere hulp

Als U over het bovenstaande hulp nodig heeft of als U fouten in deze website ziet, dan dan kunt U contact opnemen met . Ziet U echter fouten in de uitslagen, dan moet U kontakt opnemen met de wedstrijdleiding.